Portretfotografie

Ik doe veel architectuur en interieurfotografie. Feit is dat daarbij het onderwerp “niet zo veel terug zegt”. Bij portretfotografie is dat natuurlijk anders. Dan gaat het hoofdzakelijk om de interactie: de beste portretfoto’s maak je namelijk samen. Ik praat dus veel met mijn “model” tijdens de fotografie. Dat is een beetje mijn truckje om mensen op hun gemak te stellen, een goede manier om hen zichzelf te laten zijn op de foto. Fijn is het om het verhaal achter de geportretteerde in de achtergrond/omgeving mee te kunnen laten spelen. Daarbij gebruik ik veel stijlmiddelen uit mijn vrije fotografie. Bij studioportretten speelt de achtergrond een andere rol maar moet ook precies in balans zijn met geportretteerde. Ben jij op zoek naar zo’n uitgebalanceerd portret?
Ik ga graag de “samenwerking” aan.